Wandelen, fietsen, varen of met de auto.

Niet alleen de natuur heeft veel te bieden in de Alblasserwaard maar er is ook volop vertier voor jong en oud.

Volop genieten voor jong en oud. In de Alblasserwaard zijn er diverse parken waar kinderen zich volop kunnen vermaken.

Ontdek de mooie natuur en de oud-Hollandse dorpjes met via de schitterende fietsroutes in de Alblasserwaard.

Het appartementencomplex van Flexrent ligt in het hart van de Alblasserwaard aan de rand van Winkelpark de Meent in Papendrecht. Op loopafstand vind je een diversiteit aan restaurants en gezellige terrasjes. Je kunt er heerlijk shoppen bij de lokale ondernemers en grote ketens. Tevens zijn er supermarkten voor de dagelijkse boodschappen.

Tijdens je verblijf krijg je toegang tot de overdekte parkeergarages die nabij het appartementencomplex aanwezig is.

Horeca Papendrecht

In Papendrecht kunt je heerlijk eten. Op het gezellige Winkelpark de Meent kun je bij Il Mercato terecht voor een heerlijke Italiaanse lunch en diner. Evenals bij Cookers, Jut & Jul, De Griek en nog vele andere restaurants met terrasjes ervaar je de gezellige sfeer.
Op loopafstand vind je Grand Café Willaerts. Ook hier kun je terecht voor heerlijk eten en is er een royaal, verwarmd terras met geweldig uitzicht op het water. 

Liever wat anders? Download de app van Thuisbezorgd voor meer restaurants in de buurt!

Stad Rotterdam

Ook het mooie Rotterdam heeft genoeg te bieden voor jong en oud. De Markthal is een fantastisch mooie, overdekte markt waar je ook nog eens heerlijk kunt eten! 

Een ander uniek en markant gebouw is de Euromast. Vanaf de Euromast heb je een spectaculair 360º panoramisch uitzicht over de wereldstad Rotterdam en de grootste haven van Europa. Durf jij naar de top te gaan? Voor de echte durfal is het zelfs mogelijk naar beneden te abseilen of te tokkelen. Een bezoek aan de Euromast is onmisbaar tijdens een citytrip naar Rotterdam. Kijk op www.euromast.nl

Plaswijck voor de kleintjes

Voor de jongere bezoekers is Plaswijck een belevenis. Dit is een grote speeltuin inclusief zwembad (bij warm weer) en mega glijbanen! Een skelterbaan met echte stoplichten en verkeersborden. Ook een automatische kabelbaan over het water en een kinderboerderij ontbreken er niet aan. De speeltuin is geschikt voor zowel jongere als wat oudere kinderen.

Speciale hint voor de hongerige hollers: opa en oma Van der Plas hebben fijne buren. Naast het Huis in de Heuvel ligt het Restaurant in de Heuvel!

Restaurant De Krom

Geen zin om naar de stad te gaan maar toch erop uit? Bij restaurant De Krom in Oud-Alblas is het ook mogelijk om een zgn. fluisterboot of kano te huren. Vanaf hier vaar je rechtstreeks naar de molens van Kinderdijk. Je kunt hier heerlijk rustig varen en vooral genieten van het oer-Hollandse uitzicht. Na afloop kun je bij restaurant De Krom eventueel heerlijk eten of wat drinken op het gezellige terras aan het water.

Reserveer voor een tafel in het restaurant of voor een bootje voor een boottocht over de Molenaarsgraaf.

Avonturenboerderij Molenwaard

Voor de kinderen vind je in Groot-Ammers de Avonturenboerderij Molenwaard, waar spelen ontdekken is! Beleef met de hele familie het Hollandse landleven: van een koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels kijken, ponyrijden en verdwalen in het wilgendoolhof. Knuffel de dieren, ontdek de oude ambachten en proef de (h)eerlijke streekproducten. Behaal je boerderijdiploma en geniet van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien & Teun.

Een leuk, educatief uitje voor families met kinderen in de leeftijd van 2 - 8 jaar!

Streekcentrum Ooievaarsdorp

In Groot-Ammers bevindt zich ook het Streekcentrum Ooievaarsdorp "Het Liesvelt". Naast het observeren van ooievaars en hun nesten ervaar en beleef je hier de natuur en de cultuur van de Alblasserwaard en de Vijfherenlanden.
Er zijn activiteiten en geven voorlichting op het gebied van cultuur-, natuurhistorische aspecten en duurzaam (agrarisch) natuur- en landschapsbeheer van de Alblasserwaard. Dit wordt gerealiseerd door o.a. fysieke opstellingen: een eendenkooi, korenmolen, wind (water) molen, bijenstal, een moestuin. Grienden en een griendwerkershuisje kunnen bekeken worden.

Molens Kinderdijk

Het wereldberoemde molencomplex Kinderdijk staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het is uniek in de wereld en vanuit alle windstreken komen bezoekers dit unieke stuk geschiedenis zelf beleven. Er is o.a. een bezoekersmolen (Blokweer) te bezichtigen en ook een rondvaart behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk een speciale app te downloaden om uw bezoek te optimaliseren.

In verband met het coronavirus is het verstandig om eerst te informeren of de molens open zijn. Voor de meest recente informatie kijkt je op www.kinderdijk.nl.

Zoek en Boek

Boek nu een toplocatie in het hart van de Alblasserwaard en geniet van heerlijke terrasjes en de weide omgeving.

Appartmenten

Wij hanteren een full-service formule voor onze gasten. Een formule die ervoor zorgt dat onze gasten een zorgeloos verblijf hebben.

TIPS er op uit

Er op uit in de Alblasserwaard en Drechtsteden! 
Omarmd door de rivieren vind je hier een puur Hollands landschap.

Contact

Heb je vragen over het appartement of over je verblijf dan kunt je hier je vraag stellen. Wij reageren binnen twee werkdagen of nemen contact met je op.

Stel een vraag

Versturen

© Flexrent  2020